monster forum titframe Avengers Stern VPX

VIRTUAL PINBALL Forums TABLES, DB2S,ROMS,MEDIA monster forum titframe Avengers Stern VPX

This topic contains 54 replies, has 25 voices, and was last updated by  blackvulcan3 2 months, 1 week ago.

Viewing 10 posts - 46 through 55 (of 55 total)
  • Author
    Posts
  • #13946
    Tom Tower
    Tom Tower
    Keymaster
      • Posts 1422

    Another awesome video topper is now availbale, thanks BambiPlattfuss :good:

    #14273

    g5k
    Participant
      • Posts 1

    I had an error (like a number of other users) with this one. For me on load, line 88 where it wasn’t finding the cgnamename. I have other SAM games working, did the usual process of download this rom, rename to avs_170.zip as referenced in the script code but still was getting the error.

    I checked in vpinmame in the rom list and for Avengers it was expecting avg_170. I renamed the rom name in vpx script to avg_170 and the rom file to avg_170.zip and that has worked for me. Hope this helps those still having trouble.

    #15022

    diemonik
    Participant
      • Posts 69

    Avenger 1.2 fix , with original hulk as requested … enjoy

    https://drive.google.com/open?id=0B3FJmB_SCUOOTUVwcjRpRUJjWmM

    #15024

    diemonik
    Participant
      • Posts 69

    #15025
    Tom Tower
    Tom Tower
    Keymaster
      • Posts 1422

    Avenger 1.2 fix , with original hulk as requested … enjoy

    https://drive.google.com/open?id=0B3FJmB_SCUOOTUVwcjRpRUJjWmM

    Diemonik, use upload page for table file, thanks :good:

    #15034
    bolt
    bolt
    Participant
      • Posts 65

    Thank you for the update diemonik and Tom.

    #15035
    _Sven34_
    _Sven34_
    Participant
      • Posts 92

    :good:

    #15046
    HauntFreaks
    HauntFreaks
    Participant
      • Posts 33

    2d hulk??

    #15062
    neofr45
    neofr45
    Participant
      • Posts 72

    There will be an update with the hulk 3d soon Hauntfreaks 😉

    #15277

    blackvulcan3
    Participant
      • Posts 35

    Is anyone else having an issue on 1.2 where the plunger seems to be in the way for subsequent balls (i.e. multiball) to launch properly. The plunger sits a bit too high, so the ball leans to the left and will not autolaunch in multiball. Any thoughts on a solution?

Viewing 10 posts - 46 through 55 (of 55 total)

You must be logged in to reply to this topic.